înapoi | Acasă | Informaţii | Informații Generale

Informații generale

PERIOADĂ ŞI LOC DESFĂŞURARE CONGRES
29 octombrie - 01 noiembrie 2014
World Trade Center
Pţa. Montreal, nr. 10, sector 1, Bucureşti, România
 
LIMBILE OFICIALE ALE CONGRESULUI
Limbile oficiale ale Congresului sunt: româna şi engleza.
Pentru lucrările prezentate nu se va asigura traducere.
 
STRUCTURĂ CONGRES
• conferinţe 
• expoziţie medicală specializată
• simpozioane de firmă
 
MODALITĂŢI DE PLATĂ
Toate plăţile privind înregistrarea şi cazarea participanţilor vor fi efectuate fie prin transmiterea datelor de card, fie prin transfer bancar, în LEI la cursul zilei (BNR), pe coordonatele: 
 
Beneficiar: Ralcom Exhibitionssrl
UniCredit Tiriac Bank - Sucursala Unirii (Bd. Unirii nr. 1, 030121 Bucureşti, sector 3)
Cod fiscal: RO4925905
Cont:    RO43BACX 0000 0000 3017 7310 (LEI) - pentru participanţii români
             RO64BACX 0000 0000 3017 7320 (EUR) - pentru participanţii străini

Plata cu numerar se acceptă numai pentru înscrierile pe loc, la desk-ul de înregistrări al Congresului în perioada 29 octombrie - 01 noiembrie
 2014.
 
Spezele bancare sunt în sarcina expeditorului şi vor fi plătite la achitarea taxei de înregistrare şi/sau cazare.

În eventualitatea în care aţi optat pentru plata prin transfer bancar şi nu prin card, o copie a documentului de plată cu ştampila băncii plătitoare va fi remisă companiei Ralcom Exhibitions prin fax sau e-mail. Vă rugăm să precizaţi pe documentul de plată NUMELE PARTICIPANTULUI pentru care se face plata şi menţiunea „Congres ROMTRANSPLANT 2014”.
 
CERTIFICAT DE PARTICIPARE
Toţi participanţii înscrişi vor primi un certificat de participare cu menţiunea orelor de Educaţie Medicală Continuă (EMC) cu care a fost creditat Congresul ROMTRANSPLANT 2014 de către Colegiul Medicilor din România.

Colegiul Medicilor din România a creditat Congresul ROMTRANSPLANT 2014 cu 24 credite EMC, conform adresei C.M.R. nr. 6198 din 14.10.2014.
Suplimentar, participanții medici înscriși cu rezumate vor primi o adeverință pentru lucrări, necesară Colegiului Medicilor din România pentru calculul punctajului profesional.

IMPORTANT!
Certificatele de participare şi adeverinţele cu lucrări vor fi disponibile numai în format electronic, în contul fiecărui participant creat în platforma my.ralcom.ro.

Participanții vor putea descărca aceste documente numai după primirea datelor de acces ale contului personal şi completarea chestionarului de evaluare disponibil în cont. Informaţiile necesare accesului vor fi transmise prin e-mail tuturor participanţilor la eveniment în data de 01 noiembrie 2014.

Fiecare cont va avea asociată o adresă de e-mail unică şi va conţine documentele participantului care s-a înregistrat cu aceasta.
Nu se poate folosi aceeaşi adresă de e-mail pentru accesarea şi descărcarea certificatelor mai multor participanţi.

În cazul în care aveţi deja un cont activ în platforma my.ralcom.ro, vă rugăm să vă conectaţi folosind datele primite la activare şi să accesaţi secţiunea Evenimente pentru a selecta Congresul ROMTRANSPLANT 2014. Înainte de a descărca certificatul de participare, este necesar să completaţi chestionarul de evaluare disponibil în cont.

AUTOMATE APĂ ȘI CAFEA
Pe toată durata Congresului vor fi amplasate în zona expoziţională şi în zona sălilor de conferinţe automate de cafea şi apă cu servire liberă pentru toţi participanţii la Congres şi expoziţie.

ECHIPAMENT TEHNIC     
Toate Sălile de Conferinţe utilizate în cadrul Congresului 
ROMTRANSPLANT 2014 vor fi dotate cu echipamentul tehnic necesar pentru video-proiecţie. Prezentările lucrărilor acceptate vor fi realizate numai în Microsoft Office PowerPoint şi prezentate pe suport tip CD-ROM sau memorystick. Vă rugăm evitaţi CD-ROM-urile reînregistrabile.
 
INTERNET
Toţi participanţii vor avea acces gratuit la internet în zona special amenajată din incinta World Trade Center.
 
ECUSOANE
Pe toata durata Congresului şi a evenimentelor sociale oficiale, participanţii şi însoţitorii sunt rugaţi să poarte în permanenţă ecusonul de acces nominal. 
 

Ştiri
Date importante
Înscrieri Congres


30.06.2014

Termen limită pre-înscriere

(taxă redusă)01.07 - 01.11.2014

Înscriere (taxă majorată)