înapoi | Acasă | Înregistrare Congres | Info Înregistrare

Info înregistrare

Înregistrările la Congresul ROMTRANSPLANT 2014 pot fi realizate prin utilizarea sistemului de Înregistrare Online.
Vă oferim astfel o metodă de înregistrare prin care puteţi economisi timp, înscrierea Dumneavoastră putând fi realizată rapid şi comod.  
Pentru informaţii detaliate privind înscrierea online vă rugăm să consultaţi Ghidul de Înregistare Online sau să ne contactaţi la: registration@romtransplant2014.ro.  
 

TAXE DE ÎNREGISTRARE
Înregistrarea la Congres  este validă odată cu primirea dovezii efectuării plăţii (copie a viramentului bancar).  

Categorie
Pre-inscriere
(taxă redusă)
până la 30.06.2014
Înscriere
(taxa majorată)
în intervalul 01.07 - 01.11.2014
Medic primar / specialist
110 € 150 €
Medic rezident
60 € 75 €
Student
10 € 10 €
Persoană însoţitoare
50 € 50 €

Taxa de înregistrare medic primar / specialist include: 
(1) Participarea la manifestările ştiinţifice; (2) Materialele Congresului (ecuson nominal, geantă, broşură ”Anunţ Final”);
(3) Accesul la expoziţia medicală specializată; (4) Participarea la Cocktail-ul de Bun Venit; (5) Participarea la pauzele de cafea; (6) Certificatul de participare cu credite EMC emis de Colegiul Medicilor din România.

Taxa de înregistrare rezident include:
(1) Participarea la manifestările ştiinţifice; (2) Materialele Congresului (ecuson nominal, mapă, broşură ”Anunţ Final”);
(3) Accesul la expoziţia medicală specializată; (4) Participarea la Cocktail-ul de Bun Venit; (5) Participarea la pauzele de cafea; (6) Certificatul de participare cu credite EMC emis de Colegiul Medicilor din România.

Taxa de înregistrare pentru studenți include:
(1) Participarea la manifestările ştiinţifice; (2) Ecusonul nominal; (3) Accesul la expoziţia specializată; (4) Participarea la pauzele de cafea; (5) Adeverință de participare.

Taxa de înregistrare pentru persoane însoțitoare include:
(1) Ecuson nominal; (2) Accesul la expoziţia medicală specializată; (3) Participarea la Cocktail-ul de Bun Venit; (4) Participarea la pauzele de cafea.


GRUPURI

Firmele şi agenţiile care doresc să înregistreze / cazeze un grup de minim 5 persoane la Congres sunt rugate să se adreseze în mod direct firmei Ralcom Exhibitions, pe coordonatele:
Maria Onea - Project Coordinator
maria.onea@ralcom.ro

Andreea Munteanu - Project Manager
andreea.munteanu@ralcom.ro

 
Formularul de Înregistrare va fi completat de către toţi participanţii la Congres (atât cei care cu inscriere individuală, cât şi cei sponsorizaţi).     

Ştiri
Date importante
Înscrieri Congres


30.06.2014

Termen limită pre-înscriere

(taxă redusă)01.07 - 01.11.2014

Înscriere (taxă majorată)