înapoi | Acasă | Expoziţie & Parteneri | Deveniți Expozant Sau Partener Al Evenimentului

Deveniți Expozant sau Partener al evenimentului

Congresul Romtransplant 2014 constituie un prilej de promovare şi de prezentare a noilor aparate și tehnologii din domeniul transplantului.
Confirmaţi prezenţa companiei Dumneavoastră prin rezervarea unui stand în cadrul expoziţiei medicale specializate și / sau prin selecţia unei oportunităţi de parteneriat din oferta special dezvoltată pentru companii.


Deveniţi partener şi/sau expozant la Congresul Romtransplant 2014 pentru:

 • Promovarea produselor companiei
  Congresul Romtransplant 2014  reprezintă o oportunitate unică de promovare și de prezentare a noilor aparate și tehnologii din domeniul transplantului.
 • Expunerea Brandului
  Luând în considerare calitatea şi numărul participanţilor la eveniment, prezenţa în expoziţia medicală specializată va fi una benefică. Veţi avea oportunitatea de a evalua performanţa competitorilor pentru o cunoaştere mai profundă a pieţei, precum şi de a interacţiona cu publicul ţintă în scopul creării de brand awareness.
 • Networking
  Congresului Romtransplant 2014 va crea oportunitatea relaţionării cu specialişti din domeniu, încheierea de parteneriate şi consolidarea relaţiilor de business deja existente. Evenimentul este o platformă ideală unde puteţi cunoaşte noi clienţi pentru generarea de oportunităţi de afaceri.  
 • Acces la publicul ţintă
  Congresul Romtransplant 2014 reprezintă mediul ideal pentru testarea pieţei sau lansarea de produse noi. Aici veţi întâlni specialişti potenţiali clienţi ai afacerii Dumneavoastră.   

  Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi:
  Andreea Munteanu - Project Manager, andreea.munteanu@ralcom.ro


   
Ştiri
Date importante
Înscrieri Congres


30.06.2014

Termen limită pre-înscriere

(taxă redusă)01.07 - 01.11.2014

Înscriere (taxă majorată)