înapoi | Acasă | Informaţii | Certificate De Participare

Certificate de participare

Toţi participanţii înscrişi vor primi un certificat de participare cu menţiunea orelor de Educaţie Medicală Continuă (EMC) cu care a fost creditat Congresul ROMTRANSPLANT 2014 de către Colegiul Medicilor din România.

Colegiul Medicilor din România a creditat Congresul ROMTRANSPLANT 2014 cu 24 credite EMC, conform adresei C.M.R. nr. 6198 din 14.10.2014.
Suplimentar, participanții medici înscriși cu rezumate vor primi o adeverință pentru lucrări, necesară Colegiului Medicilor din România pentru calculul punctajului profesional.

IMPORTANT!
Certificatele de participare şi adeverinţele cu lucrări vor fi disponibile numai în format electronic, în contul fiecărui participant creat în platforma my.ralcom.ro.

Participanții vor putea descărca aceste documente numai după primirea datelor de acces ale contului personal şi completarea chestionarului de evaluare disponibil în cont. Informaţiile necesare accesului vor fi transmise prin e-mail tuturor participanţilor la eveniment în data de 01 noiembrie 2014.

Fiecare cont va avea asociată o adresă de e-mail unică şi va conţine documentele participantului care s-a înregistrat cu aceasta.
Nu se poate folosi aceeaşi adresă de e-mail pentru accesarea şi descărcarea certificatelor mai multor participanţi.

În cazul în care aveţi deja un cont activ în platforma my.ralcom.ro, vă rugăm să vă conectaţi folosind datele primite la activare şi să accesaţi secţiunea Evenimente pentru a selecta Congresul ROMTRANSPLANT 2014. Înainte de a descărca certificatul de participare, este necesar să completaţi chestionarul de evaluare disponibil în cont.

Ştiri
Date importante
Înscrieri Congres


30.06.2014

Termen limită pre-înscriere

(taxă redusă)01.07 - 01.11.2014

Înscriere (taxă majorată)